Analyse af Shiba og måske den nye storfavorit

Der er ingen tvivl om, at Shiba (In millions) Kurs fortæller noget om at det er en kryptovaluta der i den grad er kommet for at blive. Der er den seneste tid set en kæmpe stor efterspørgsel på investeringer i Shiba valuta. Prisen er derfor også steget markant på meget kort tid. Det er jo en fordel for dem der allerede havde investeringer i Shiba, men hvad betyder det for fremtiden? Ja, fremtiden er der ikke rigtig nogle der sådan helt kan små om, men der er i hvert fald ingen tvivl om, at en kryptovaluta som Shiba bliver ekstremt spændende at følge. 

Den korte historie om Shiba lang 

Shiba (In millions) er en kryptovaluta der blev oprettet i slutningen af 2020. Det er altså en valuta der har siddet meget kort tid på markedet, men som har hevet ekstremt mange store gevinster i hus og blevet en af de mest populære upcomming kryptovalutaer i dag. Udviklingen har været præcis som formålet, nemlig en opnåelse af, at kunne udkonkurrere den stærke meme valuta Dogecoin. Det er i bund og grund en decentraliseret handelsplatform til handel med kryptovaluta ved hjælp af ShipSwap Exchange. Den store hype omkring Shiba er muligvis også den faktor, at der på platformen findes en Shiba Inu Artist Incubator, der har til formål at støtte kunstnere eller give et smil på læben til brugerne. En genial marketingsstrategi, som i den grad har vist sig at give lidt ekstra (hunde)-pote. 

Shiba er en kryptovaluta i familie med Dogecoin

Hvis du har stillet bekendtskab med investeringer i kryptovaluta, så har du helt sikkert også hørt om Dogecoin. En kryptovaluta der på meget kort tid har skudt i vejret og blevet en storfavorit blandt både private og professionelle investorer. Shiba kan lidt kategoriseres som en Dogecoin lillebror og det ser bestemt også ud til, at den følger de samme fodsport når det kommer til popularitet blandt forbrugerne. Der er her leveret nogle ekstremt høje og store afkast på investeringer i Shiba på meget kort tid og måske fordi den på nogle punkter til forveksling minder om dens populære “storebror”. I hvert tilfælde så ses det, at det er en kryptovaluta som mange forskellige investorer har et ønske om at investere i. Det er om at holde sig op på beatet når man investerer. Hvis du vil have et forspring til kryptovaluta anbefaler vi at du tjekker Cryptoex ud.

Hvordan ved du om Shiba er en god investering? 

Det er ikke til at vide hvad fremtiden vil bringe, ej heller når det kommer til investeringer af kryptovaluta og Shiba valuta. Formålet med din investering må være at få så stort et afkast som muligt og der må man sige at det tidligere har vist sig at være tilfældet, i den grad, med Shiba valutaen. Det ser bestemt også ud til at der er potentiale for, at kursen vil komme derop igen. Der er mange investorer som ser et stort potentiale i Shiba investeringer, hvilket er et godt tegn i forhold til fremtidsudsigterne. For her er der tale om en kurs der er styret af udbud og efterspørgsel, så jo højere en popularitet, jo højere en kurs. Shiba investeringer er en risikabel men umiddelbart lovende kryptovaluta.